Nog geen reacties

Vrijwilligers voor inloopavonden vluchtelingen gezocht

Wij hebben als kerk en De Wijkplaats onze deuren op woensdagmorgen en vrijdagavond open gezet voor vluchtelingen. We zoeken vrijwilligers die daarbij willen helpen.

Vanuit ons geloof, waarin naastenliefde centraal staat, vinden wij het als wijkgemeente Utrecht-West belangrijk om deze mensen een warm welkom te geven. Graag willen we dit in de praktijk brengen door bij te dragen aan een prettig verblijf in Nederland. Daarom willen we met elkaar zorgdragen voor de gastvrijheid op de vrijdagavond. Om dit met elkaar te bewerkstelligen vragen we het volgende: minimaal drie, maar bij voorkeur vijf gemeenteleden, die de coördinatie van de vrijdagavonden ter plekke verzorgen. Wij streven naar een frequentie van één dienst per maand.

De coördinatie van de avond houdt in: openen en sluiten van De Wijkplaats, koffie en thee schenken, wat lekkers verzorgen en aanspreekpunt zijn voor andere vrijwilligers op de vrijdagavond. De inloop is van 19.00 tot 21.00 uur, dus een dienst duurt van ongeveer 18:30 tot 21:30 uur.

Helpt u graag mee om als kerk deze vluchtelingen een gastvrij onthaal te geven? Laat het ons weten via diaconie@kerkutrechtwest.nl.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.