Nog geen reacties

Taizé in de herfstvakantie

Een paar weken geleden hebben wij iedereen uitgenodigd voor het jaarlijkse kloosterweekend, waarvoor we dit jaar naar het prachtige en inspirerende Taizé in Frankrijk zullen reizen. We hadden verschillende mogelijkheden qua datum, maar gezien de reacties was een reis in de mei-vakantie is te kort dag en hadden veel mensen al plannen voor de zomer. Kortom: we gaan in de herfstvakantie (17-23 oktober)! Nu zijn er nog wel twee mogelijkheden: een halve week (donderdag heen, zondag terug) of een hele week (zondag tot en met zondag).

Zouden jullie daarom kunnen aangeven of je interesse hebt en zo ja, voor een halve of een hele week in Taizé? Verder zijn er nog wat praktische zaken zoals vervoer etc. Dat zullen we regelen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Kosten (excl. gedeelde reiskosten van ongeveer 40 euro) zijn 7,50 – 10,50 euro per dag voor personen onder de 30 jaar en 15-21 euro per dag voor personen ouder dan 30 jaar. Geen geld voor ‘volpension’ (overnachtingen, ontbijt, lunch en diner), maar mocht het toch boven je budget zijn: vanuit de 50 Euro-actie van de diaconie is er geld beschikbaar om bij te springen. Taizé hanteert een leeftijdsrange van 16 – 35 jaar. Daarboven mag slechts een beperkt aantal personen per groep mee.

Laat aub weten wanneer je wilt en kunt, per e-mail aan: Taize@kerkutrechtwest.nl of aan een van ons (Hester Pieters en Hilbert Fleddérus). Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.

Voor wie Taizé niet kent, meer informatie vind je op: http://www.taize.fr/nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.