Foto: rechten Stadsklooster Utrecht

Cursus: "Je leven als verhaal"

VANAF 30 SEPTEMBER TOT 25 NOVEMBER

In samenwerking met het stadsklooster wordt de curus "je leven als verhaal" dit najaar voor de vierde keer georganiseerd.
Het verhaal dat je over je leven vertelt is een belangrijke bron van zelfkennis. In de cursus Je leven als verhaal schrijf je gedurende acht bijeenkomsten verhalen waarmee je aan jezelf en anderen uitdrukt wie je bent. Wat is de rode draad? Welke thema’s vallen je op? Welke gebeurtenissen en personen spelen een belangrijke rol in jouw leven en hebben jou bewust én onbewust gevormd tot wie je bent? Gaandeweg de cursus krijg je steeds meer inzicht in waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Meer informatie, en tickets: 
Cursus: Je leven als verhaal | Stadsklooster Utrecht

 

Bier en Bezieling


Bier & Bezieling

Met ‘Bier & Bezieling’ praten over levensvragen in Café Lombok. Elke eerste dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) is er een avond Bier & Bezieling. Iedereen die wil aanschuiven in Eet- en Biercafé Lombok is welkom om over levensvragen te praten. Geloven hoeft niet, mag wel. Elke editie is er een ander thema en een andere gespreksleider. Ad en Greet Frankhuisen zijn elke maand als gastheer en gastvrouw aanwezig. Bernd stelt zijn café ter beschikking voor deze avonden: “Eet- en Biercafé Lombok, de huiskamer van Utrecht West” Waar en wanneer: Datum: elke eerste dinsdag van de maand

Tijdstip: 20.00-22.00 uur Locatie: Eet- en Biercafé Lombok, Vleutenseweg 228 www.cafelombok.nl
Meedoen is gratis, de consumpties betaal je zelf.
(In juli en augustus is er even geen Bier & Bezieling)