Nog geen reacties

Moslims en christenen voor energiebesparing

26/11: Vanwege de nieuwe coronamaatregelen hebben we helaas moeten besluiten om de informatieavond over energiebesparing niet door te laten gaan. 

Dat je energie kan besparen door de lichten niet onnodig aan te laten, zal iedereen wel kunnen bedenken. Maar wat kun je verder nog doen? Als Groene Moskee en Groene Kerk hebben de Ulu-moskee en wij de handen ineen geslagen en hierover een informatieavond georganiseerd. Deze vindt plaats op maandag 29 november.

Nelleke van Maaren is energiecoach voor het project Energiebox Utrecht en gaat met ons in gesprek over ons energieverbruik. Ook geeft zij tips over wat je zelf kunt doen om te besparen. Daarnaast zal een lid van de Utrechtse energiecoöperatie Energie U delen hoe hij het energieverbruik in zijn huis fors omlaag heeft gekregen.

Wie na deze avond gelijk aan de slag wil, kan zich aanmelden voor een gratis Energiebox met besparingsproducten, met daarbij ook een gratis adviesgesprek.

De avond vindt plaats in het Jongerencentrum onder de Ulu-moskee (Moskeeplein 89) en duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Vanaf 18.45 uur is er inloop met koffie en thee.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.