Nog geen reacties

Kerstvieringen

Herdertjesviering – kerst voor de kleinsten! – 24/12, 19:00 uur, Antoniuskerk
Een jarenlange traditie zet zich voort – ook dit jaar is er weer een prachtige viering voor de kinderen. Veel meer dan een levende kerststal: kinderen uit de buurt spelen samen het verhaal van kerst uit in ons prachtige Stadsklooster aan de Kanaalstraat. De kerst-inswinger voor jong én oud!

Kerstnacht in Lombok – een sfeervol muzikaal feest! 24/12, 22:00 uur, de Wijkplaats
In de intieme sfeer van de Wijkplaats maken we een reis langs het prachtige verhaal van kerst: de nachtelijke geboorte van Jezus Christus. Met verrassende muzikale omlijsting en een bezinningsmoment met Pim Brouwer. Rondom de viering ontmoeten we elkaar onder het genot van gluhwein en vuurkorven. Dé manier om in de kerststemming te komen!

Wakker worden in Bethlehem – op kraamvisite bij Jezus – 25/12, 10:00 uur, de Wijkplaats
We zetten het kerstfeest ’s ochtends voort met een traditionele kerstviering, waarin alle bekende kerstklassiekers gezongen zullen worden. Samen met Pim Brouwer herontdekken we de betekenis van het kerstverhaal voor onze levens vandaag. Er is kinderopvang voor de allerkleinsten en een leuk alternatief kinderprogramma voor kinderen van 4-12 jaar. Blijf na de viering gerust nog even hangen voor koffie/thee en lekkers!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.