Nog geen reacties

Kerkdienst op straat

Een bijzondere online kerkdienst op zondag 10 mei! Voor een keer niet in de Wijkplaats zelf, maar op allerlei plaatsen in de wijk. Met de bus van Jan Aren als opnamestudio verzorgden verschillende gemeenteleden onderdelen van dienst, gewoon voor hun huis op straat: aansteken van de paaskaars, kindermoment, voorlezen uit de Bijbel, voorbeden, toelichting op de collecte. Ook de bemoediging, gebeden, preek en zegen van ds. Mariska kwamen vanuit de buitenlucht en werden door verschillende toevallige voorbijgangers opgemerkt! En de bloemen werden ‘live’ bezorgd bij twee gemeenteleden.

Sinds lange tijd was er weer stevige gemeentezang hoorbaar. Dat kwam uit ons eigen archief: opnames van kerkdiensten vóór de corona-tijd. Daarnaast schreef Ben speciale muziek voor het begin en einde van de ‘film’. Tenslotte heeft Jan Aren alles kundig aaneengesmeed tot een verrassende kerkdienst. Het heeft hem veel tijd gekost maar het resultaat mag er zijn. Dank je wel, iedereen die aan deze dienst heeft meewerkt!

Geheel in stijl was er na afloop een digitaal koffiemoment, want ook de onderlinge ontmoeting is een belangrijk en erg gewaardeerd onderdeel van het kerk-zijn.

De hele dienst is (voor gemeenteleden) nog terug te zien op kerkdienstgemist.nl. Hieronder enkele impressies. 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.