Nog geen reacties

Inloop in de Wijkplaats op 5 mei

In het kader van de 5 mei-viering willen de kerken en buurthuizen in Utrecht hun deuren openen en een ontmoetingsplek in de wijk zijn voor iedereen. Net als voorgaande jaren doet ook de Wijkgemeente hier aan mee. Na de dienst van 5 mei zal er van 12-15 uur soep en taart worden verkocht voor een klein bedrag, de opbrengst gaat naar de voedselbank.
We zoeken nog meerdere vrijwilligers die soepen en/of taarten willen maken, bemanning voor de verkoop en gemeenteleden die hierom heen ondersteunen. Denk aan vooraf pijlen/ posters maken om mensen de weg naar de Wijkplaats te wijzen, koffie zetten, afwassen, toiletten schoonhouden, en een speelplek voor kinderen inrichten.
Pia ten Hoeve is als coördinator van het diaconaal centrum ‘de Wijkplaats’ ook coördinator van deze middag, maar krijgt graag nog wat ondersteuning. Wie wil haar helpen op 5 mei als mede-aanspreekpunt, en zo nodig ook al hulp bieden in de logistieke voorbereidingen? Graag horen we wie hier zijn/haar steentje bij kan dragen. Opgeven kan via de intekenlijsten in de hal  of bij Pia ten Hoeve: 06-47619597, p.ten.hoeve@protestant-utrecht.nl. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.