Van geven word je gelukkig. Dat zei Jezus al en wij geloven daarin. Elke zondag geven we daarom door middel van de collecte de mogelijkheid om geld te geven. Dat geld gaat deels naar de diaconie, deels naar de kerk en deels naar doelen buiten de kerk.

Daarnaast geven veel kerkleden structureel geld aan de kerk. Op die manier kunnen we een gemeenschap vormen waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten, inspiratie en bezieling vinden en die uitdeelt aan andere mensen. Wil jij ook een eenmalige of structurele bijdrage leveren?

Steun de Protestantse Wijkgemeente Utrecht-West. Dit kunnen we alleen blijven doen als we met elkaar – ook financieel – een bijdrage leveren. In totaal is er in 2021 een bedrag van ruim € 130.000 nodig om als wijkgemeente zo actief te blijven in onze buurt. We hopen dat je hieraan wilt bijdragen. Voor gemeenteleden is het richtbedrag 70 euro per maand per volwassene.

Wijkgemeente
NL 70 RABO 0394 4352 30 t.n.v. PGU wijk Utrecht-West. Vermeld hierbij alsjeblieft de reden van uw gift.

Diaconie
NL 04 RABO 0384 2135 88 t.n.v. Diaconie Utrecht-West
De diaconie is het orgaan dat activiteiten initieert of coördineert om anderen te helpen, zowel in de wijk als in de rest van de wereld.

Kerkbalans
NL 55 RABO 0373 7304 62 t.n.v. Protestantse Gemeente Utrecht o.v.v. “wijk 16“
Dit is de jaarlijks terugkerende inzamelingsactie van giften voor de kerk.

ANBI
Onze wijkgemeente heeft zelf geen rechtspersoonlijkheid. Wij zijn onderdeel van de Protestantse Gemeente Utrecht, die wel rechtspersoonlijkheid heeft. De wettelijk verplichte informatie inzake ANBI kun je dan ook vinden op de website van de Protestantse Gemeente Utrecht: www.pgu.nu