1

Corona maatregelen

Ook in onze wijkgemeente volgen we de landelijke adviezen van de overheid en het RIVM (geen samenkomsten met meer dan 100 mensen) en het advies van de Protestantse Kerk (geen diensten in verband met onze kwetsbare naasten).

Concreet betekent dit dat u tot eind maart niet in de Wijkplaats naar de kerkdienst kunt komen, maar er zijn wel alternatieven (zie de agenda voor meer details):

 • Op zondag 15 maart wordt op televisie (NPO 2 om 9.20 uur) een korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van PKN uitgezonden.
 • Op zondag 22 maart en zondag 29 maart kunt u een dienst van onze eigen wijkgemeente volgen via kerkdienstgemist.nl. De voorganger is ds. Mariska van Beusichem.

Onze predikant zal haar kennismakingsbezoeken de komende tijd even uitstellen. Ze is natuurlijk wel telefonisch bereikbaar en in overleg met betrokken inzetbaar. Kringen e.d. kunnen naar eigen inzicht wel of niet doorgaan.

Als kerkenraad wensen we u Gods zegen toe de komende tijd. Deze 40-dagentijd gaan we niet zo snel meer vergeten. Mocht u vragen hebben of gewoon even hierover willen praten dan kunt u altijd bellen voor pastorale hulp.

Met vriendelijke groet,    de wijkkerkenraad

Reactie ( 1 )

 1. Beantwoorden
  Rebecca says:

  Hallo,
  Vorige week zondag kteeg ik van Gert een maaltijd bezorgd.
  Daar was ik heel blij mee!
  5 april ben ik niet thuis, maar 11 april wel, groet,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.