Nog geen reacties

Actiegerichte Micha Cursus binnenkort van start

Heb jij ook het idee dat veel dingen in de wereld niet kloppen? Dat het eerlijker kan en moet? Dan is de Micha Cursus iets voor jou. In deze cursus leer je hoe je met jouw gaven en talenten bij kunt dragen aan de oproep van de bijbelse profeet Micha om goed en recht te doen. Vanaf januari bieden wij deze cursus ook in onze kerk aan.

De Micha Cursus is wereldwijd al door vele mensen gevolgd.  In acht avonden en een actiedag word je je bewust van wat jij wilt en kunt betekenen voor kwetsbare mensen binnen en buiten Nederland en hoe je zorg kunt dragen voor de schepping. Het is een cursus waarin je op zoek gaat naar de kern van het christelijk geloof en hoe je deze in daden om kunt zetten.

Op 11 december geven cursusleiders Jurjen de Paauw en Bob Lapajian een presentatie tijdens de kerkdienst. Naderhand is er een informatietafel, waar je je ook gelijk kunt inschrijven. Deelname aan de cursus, inclusief cursusmateriaal, is gratis.

Bij voldoende aanmeldingen gaat de cursus op donderdag 19 januari van start. Cursusleider Bob Lapajian verwacht dat het voor iedere deelnemer een mooie ervaring zal worden: “We hopen dat we met elkaar geraakt mogen worden door onrecht en ervaren hoe goed het voelt om daar iets tegen te kunnen doen.”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.