Nog geen reacties

voorstellen stagiaire Matthea Blok

matthea-blokBeste gemeenteleden,

De komende tijd zal ik als stagiair verbonden zijn aan deze gemeente en daarom wil ik mezelf graag even voorstellen. Mijn naam is Matthea Blok en ik word binnenkort 28. In september ben ik begonnen met Godsdienst Pastoraal Werk in Ede en daarnaast werk ik als verzorgende in de thuiszorg in Nieuwegein. Ik woon al negen jaar in Utrecht en voel me hier helemaal thuis. Ik kwam hier om Keltische talen en cultuur en Kunstgeschiedenis te studeren. Kunst en cultuur vind ik ontzettend interessant, maar gaandeweg ontdekte ik dat het werken met mensen nog mooier is!

Ik houd ervan om met mensen in gesprek te zijn over zingeving en geloof. Dit heb ik ook een paar jaar gedaan met studenten, via Agap├Ę StudentLife. Ik wil graag iets bijdragen aan de ontmoeting van mensen met God. De komende twee jaar hoop daar in deze gemeente meer over te leren. Dit zal ik doen door onder andere het voeren van pastorale gesprekken en het geven van onderwijs en coaching. Verder wil ik natuurlijk ook af en toe in de Wijkplaats aanwezig zijn om de gemeente te leren kennen.

Ik kijk ernaar uit om verder kennis te maken!

Matthea Blok

Plaats een reactie