Binnen onze gemeente zijn verschillende gespreksgroepen actief. Dit zijn groepen gemeenteleden die elkaar op regelmatige basis ontmoeten. We gaan met elkaar in gesprek over de zaken die ons bezighouden. We zoeken naar de betekenis van het christelijk geloof voor ons persoonlijk leven en voor de wereld. De gespreksgroepen zijn een ideale manier om mensen snel beter te leren kennen en om meer te leren over het christelijk geloof of je geloof verder te verdiepen. Elke gespreksgroep richt zich op een bepaalde leeftijdsgroep en heeft een eigen karakter.

Next Level
Next Level is een gespreksgroep voor mensen van zo’n 18-25 jaar oud, veelal studenten dus. Aan de hand van een boek passeren verschillende thema’s de revue. Next Level komt eenmaal per maand bij elkaar.

True Confessions
Een gespreksgroep voor mensen van ongeveer 25-35 jaar oud. Zij kiezen samen elk jaar welk boek over het christelijk geloof ze willen bespreken. Ze komen één keer in de twee weken op woensdagavond bij elkaar. Eén keer in de maand staat de avond in het teken van het gekozen boek, op de andere avond – True Confessions Plus genaamd – is de invulling vrij. Dat biedt de mogelijkheid tot het verder uitdiepen van een thema, maar ook tot een avondje bowlen of een spelletjesavond. Op de Plus-avonden eten de leden van deze gespreksgroep ook samen.

Upgrade
Een gespreksgroep voor dertigers met een druk leven, maar ook de verdieping willen zoeken. Upgrade komt eenmaal in de twee maanden bij elkaar.

Schatgraven
Schatgraven is een gespreksgroep voor ouderen en tegelijkertijd voorbereiding op de preek van de zondag erna. Eenmaal in de twee weken komt de groep op vrijdagochtend bij elkaar en bespreekt samen met de predikant een bijbeltekst die hij de zondag erop voor zijn preek gebruikt.

Dante
Een gespreksgroep voor veertigers en vijftigers.

Mama Pniël
Een gespreksgroep voor jonge moeders. Samen bespreken ze hun ervaringen en vragen over de geloofsopvoeding van hun kinderen.

Core Vision
Voor wie het christelijk geloof nog eens vanuit de basis wil doordenken en overweegt om belijdenis te doen, is er Core Vision. In een serie van een aantal avonden worden verschillende kernthema’s uit het christelijk geloof besproken.

Bijbelstudiekring Open Boek
Deze kring is voor alle veel te drukke generatie-Y-leden: studenten, young professionals, dertigers met of zonder gezin en alle anderen die zich nog lekker jong voelen. Ze bespreken en onderzoeken de brief aan de Galaten op een eigentijdse manier.